Een goede mondhygiëne is belangrijk!

Een goede mondhygiëne is van groot belang voor je gezondheid. Een Mondhygiënist Rotterdam kan je hierbij helpen. Ervaren mondhygiënisten en moderne apparatuur zorgen ervoor dat jij een stralend gebit krijgt en behoudt! Je zult weer mooie sterke en gezonde tanden hebben. Plaatsen die je zelf moeilijk kunt reinigen met een tandenborstel, kan de mondhygiëniste eenvoudig schoonmaken. De gehele mondgezondheid zal er van op knappen.

Ook goed voor het tandvlees

Een bezoek aan de mondhygiënist is ook nog eens goed voor het tandvlees. Het knapt er zichtbaar van op maar ook bij allerlei tandvleesaandoeningen kan een mondhygiëniste helpen. Denk hierbij aan bloedend en gevoelig tandvlees, ook wel gingivitis genaamd. Je hebt hierbij vaak een slechte adem en een metalige smaak in de mond. Of aan de aandoening paradontitis, een vergevorderde tandvleesontsteking. Een tandvleesontsteking wordt opgespoord met een pocketsonde. Met diverse hulpmiddelen kan de mondhygiëniste deze aandoeningen aanzienlijk verminderen of terugdringen zodat je weer een frisse adem en prettige smaak in je mond hebt! Je zult weer met mensen durven praten zonder bang te zijn dat je niet fijn uit je mond ruikt.

Tandplaque en tandsteen

Als je vaak tandplaque hebt krijg je eerder ontstoken tandvlees. De mondhygiënist zal je ook dan ook veel tips meegeven voor thuis om dit te zelf te verwijderen. Ze zal je uitleggen hoe je de tandplaque het eenvoudigste kunt weghalen. Dit kun je doen met een tandenborstel, tandenstokers ragers of floss. Tandsteen kun je zelf niet weghalen dus dat moet de mondhygiënist of tandarts regelmatig voor je doen. 

Tanden bleken en facings

Tanden bleken is ook mogelijk bij een Mondhygiënist Rotterdam. Als je weer een stralend witte lach wilt hebben, ben je daar dus aan het juiste adres.  Voor complexe behandelingen wordt eerst een onderzoek gedaan middels röntgenfoto’s of een gebitsafdruk. Je kunt zelf je wensen aangeven waar uiteraard rekening mee gehouden wordt. Ook het plaatsen van facings behoort tot de mogelijkheden. In verband met corona moet er bij een Mondhygiënist vooraf even gespoeld worden met h202.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.