Kanoverhuur in Amsterdam

Op zoek naar kanoverhuur in Amsterdam? Bij de stad denk je misschien niet zo snel aan het maken van een kanotocht. Toch is kanoën in Amsterdam een goed idee want zo kun je de stad eens vanuit een ander perspectief zien. Verder kan een kanotocht ook een cadeau zijn om weg te geven. Een goed punt om te beginnen bij kanoën in Amsterdam is de vijver bij het Amsterdamse Bos. Daar vind je ook een speelweide in de buurt zodat de kinderen daar voor of na die tijd even kunnen spelen. Vanaf dit punt is het ook mogelijk om met een waterfiets te vertrekken. Dit is namelijk een andere manier om Amsterdam vanaf het water te verkennen.

Kanoverhuur bij het Amsterdamse Bos

De meeste mensen vergeten vaak dat er in Amsterdam ook natuur te vinden is. Het Amsterdamse Bos is een mooi gebied om te ontdekken en de stadse natuur te ervaren. Met een kano kun je de omgeving goed ontdekken doordat je niet te snel gaat. Bij kanoverhuur heb je vaak de mogelijkheid om een arrangement te boeken maar het is ook mogelijk dat je zelf je eigen gang gaat. Zo worden er vaak survivaltochten georganiseerd en kom je op plekken die je anders niet had gezien. Verder is het mogelijk om een kinderfeestje te houden en daarbij kano’s te huren.

Andere mogelijkheden naast kanoverhuur

Naast een survivaltocht en een kinderfeestje zijn er meer mogelijkheden voor arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een combinatie tussen barbecueën en kanoën. Wanneer je met z’n drieën bent is een kano heel geschikt maar ben je met twee of vier personen dan is de waterfiets een handigere keuze. Als je een dagje rustig aan wilt doen is de elektroboot een goede optie. Dan hoef je zelf namelijk niet te peddelen en kun je in alle rust van de natuur om je heen genieten. Als je wilt loungen kun je ook een loungevlot huren.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.