Motor laten voorzien van custom paint

Je bent in het bezit van een gave motor en je wilt dat je motor helemaal past bij jouw karakter. Of je hebt een helm die je wilt laten spuiten in de kleuren van je motor. Is dat het geval? Dan zul je zeker eens moeten kijken naar de mogelijkheden van custom paint. Een professional op het gebied van custom paint kan jouw motor of motorhelm en omtoveren tot je eigen, karakteristieke motor en accessoires. Gewoon door te poedercoaten, je motoronderdelen over te spuiten of je helm te voorzien van een laag gave verf.

Custom paint: is dat veilig?

Je vraagt je misschien af of het laten spuiten van je motor en motorkleding wel veilig is. Je helm mag immers geen deuken hebben en moet aan alle veiligheidseisen voldoen. Dat geldt uiteraard ook voor je motor zelf. Gelukkig is custom paint aanbrengen helemaal veilig, vooral als je dat overlaat aan een professioneel bedrijf. Zij weten precies hoe ze met custom paint moeten werken en kunnen jouw motor en helm voorzien van de mooiste afbeeldingen en kleuren.

Inspiratie

Als je je motorkleding en motor wilt laten voorzien van mooie custom paint heb je wellicht al een idee wat je erop wilt laten aanbrengen. Je kunt kiezen voor je eigen naam, een nickname, een logo of stoere grafische figuren zoals vlammen in alle kleuren. Met custom paint kun je ook sportieve strepen laten aanbrengen op je motor, zoals je die ook ziet op auto’s. Kortom, er zijn mogelijkheden te over voor het customizen van je motor en motorkleding. Doorgaans kiezen mensen voor het coaten van de grootste onderdelen, zoals de gastank. Je custom shop kan je helpen bij het ontwerpen of kiezen van een mooie afbeelding.

Bijpassende motorhelm

Sommige mensen kopen een prachtige motor en vinden hun oude motorhelm er niet bij passen. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. Laat daarom je oude of nieuwe motorhelm ook voorzien van custom paint. Zo past je outfit precies bij je motor!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.